Steki z tuńczyka z curry i rozmarynem

Szybkie i łatwe do zrobienia. Jedynym minusem jest cena tuńczyka. 🙁
Uwaga! Nie smażyć tuńczyka zbyt długo, aby nie był suchy.

Składniki:
– 2 steki z tuńczyka
– sól, pieprz, curry, rozmaryn
– sok z cytryny
– oliwa
Tuńczyka umyć, osuszyć, nasmarować oliwą. Z każdej strony posolić, popieprzyć i posypać curry. Zostawić na około 20 minut. Patelnię grillową przesmarować oliwą i rozgrzać. Steki z tuńczyka smażyć nie dłużej niż 3 minuty z każdej strony. Podawać posypany świeżym rozmarynem.

17 thoughts on “Steki z tuńczyka z curry i rozmarynem

  1. Nie jest łatwo zdrowo się odżywiać, to wiąże się ze zmianą nawyków żywieniowych.
    Dawniej zawsze miałam z tym problem. Nie mogła znaleźć odpowiedniej diety a od lat zmagałam się z moimi kg.
    Brak mi było motywacji. Aż wreszcie znajoma poleciła mi coś rewelacyjnego!(idealnafigura.com/gberes).
    Nawet nie wiem kiedy zgubiłam te zbędne kg, wiem tylko, że nie głodowałam i jadłam ulubione potrawy a chudłam. Waga nie wróciła:)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *